Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye e-up! Range

Sikre deg vår lille elbil med kraftig motor og inntil 258 km elektrisk rekkevidde til kampanjepris! Du får omfattende utstyrspakke inkludert i prisen!

Frem til 30. april kan du nå få e-up! Range til kun kr 179.900,-**. 

Serviceavtale i 3 år/45.000 km er inkludert i prisen!

 
-> Omfattende utstyrspakke til kr 0,-
-> 1,99%* rente på lån og leasing
-> Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet

Volkswagen e-up! Range gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og lang rekkevidde på inntil 258 km (WLTP) og med et CO2-utslipp på 0 gram per kilometer. Nok strøm til de daglige kjøreturene dine. En liten elbil perfekt i hverdagen.

e-Up! Range

Introduksjontilbud e-up!


e-up! Entry utstyrspakke inneholder følgene utstyr:

– Multifunksjonsratt i skinn med skinntrukket girkule og håndbrekk
– Oppvarmede seter
– Oppvarmet frontrute
– Lakkerte speil og dørhåndtak
– El justerbare og oppvarmede sidespeil
– Høydejusterbart fører og passasjersete
– Automatisk kjørelys
– Regnsensor
– Ryggekamera
– Cruisekontroll
– Parkeringssensor bak


Gunstig rente

Les mer om e-Up!

Bli bedre kjent med e-up! Range

e-up! er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang. e-up! legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen. Et annet trekk som er karakteristisk for e-up!, er blåfargen som går igjen i mange detaljer, blant annet de blå pyntelistene foran og bak som fremhever Volkswagen-logoen.

Les mer  

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 30.04.2020. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris gjelder bil ferdig levert Oslo, frakt og leveringsomkostninger til forhandler kommer i tillegg. Strømforbruk kombinert kjøring fra 14,5 kWt/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift.