Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Støtter Kreftforeningen ved hvert bilsalg

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • Slik er Volkswagen ID.3 på vinterføre (+film)

  Vår nye storselger, ID.3, er første modell ut i Volkswagens enorme satsning på elektriske modeller. Bakhjulstrekk er noe alle de nye modellene, som er basert på MEB-plattformen, har til felles. Mange kunder stiller spørsmålet om hvordan fremkommeligheten er på vinterføre, og vi har svaret etter å ha testet ID.3 på Bergens første vinterdag.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Fagtekniker-Robert: -Jobbet med Volkswagen siden 1995

  Robert Klicek er opprinnelig fra Kroatia, men flyttet til Norge og Åsane i 2015 med familien. Den erfarne bilmekanikeren fikk raskt en fot innenfor Møller Bil Åsane via et bemanningsbyrå. Året etter ble han fast ansatt som mekaniker hos oss, og i dag er han fagtekniker for personbil.

  Les mer
 • Fagtekniker-Jonny: -Jeg har vært her i over halve livet mitt

  Jonny Lid er opprinnelig fra Voss, men bor nå i Ytre Sandviken. Han begynte hos oss helt tilbake i 2001 da forhandleren het Hope Auto, og pendlet da mellom Voss og Åsane daglig. To år senere var han ferdig med læretiden og ble mekaniker. I 2010 fikk han stilling som fagtekniker hos oss i Møller Bil Åsane.

  Les mer
 • Fagtekniker-Tomasz: -Her kan man oppnå mye hvis man vil

  Tomasz Sienkiewicz fra Åsane begynte som lærling hos Møller Bil Åsane i 2014. Etter tre år som lærling tok han fagbrev 2017 og ble ansatt som mekaniker. For ett år siden rykket han opp og ble fagtekniker for Volkswagen nyttekjøretøy. 

  Les mer
 • -For meg er bilen alfa og omega

  Arna-tømrer Terje Gangstøs viktigste verktøykasse er bilen. Her har han nesten alt som trengs av verktøy for å pusse opp et hus.

  Les mer
 • Her er nye Golf 8 - til Vestlandet før sommeren

  Totalt fire hybrider lanseres først, hvorav to er ladbare med 60 km rekkevidde på strøm.

  Les mer
 • ID.3 kommer til Bilmessen på Sotra

  Vær blant de første som får se og oppleve neste års store elbilnyhet.

  Les mer
 • Her er nye ID.3 - fremtidens elbil fra Volkswagen

  Mange har ventet lenge og nå kan vi endelig fortelle deg alt om nye Volkswagen ID.3.

  Les mer
 • Ledende nyttekjøretøysenter for Bergen Nord

  Les mer