Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Støtter Kreftforeningen ved hvert bilsalg

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • Slik er Volkswagen ID.3 på vinterføre (+film)

  Vår nye storselger, ID.3, er første modell ut i Volkswagens enorme satsning på elektriske modeller. Bakhjulstrekk er noe alle de nye modellene, som er basert på MEB-plattformen, har til felles. Mange kunder stiller spørsmålet om hvordan fremkommeligheten er på vinterføre, og vi har svaret etter å ha testet ID.3 på Bergens første vinterdag.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Høy kundetilfredshet er viktig for Espen

  Espen Mårstig fra Eikelandsosen begynte som serviceleder hos Møller Bil Åsane i mars 2016. Snaut tre år senere rykket han opp og ble servicesjef hos oss. Spesielt to ting er viktig for den imøtekommende kollegaen vår.

  Les mer
 • Ny Volkswagen e-up med lengre rekkevidde og gunstig pris

  Nye Volkswagen e-up Range er på plass i Bergen og Åsane. Den oppdaterte elbilen har fått en dobling i rekkevidden sammenlignet med forgjengeren, men prisen er fortsatt den samme. De første kundebilene er utlevert, og vi har e-up klar for prøvekjøring.

  Les mer
 • Lidenskap for tall, orden og logistikk

  Tony Savland er fra Førde, men bor nå i Åsane. I mars 2016 begynte han som delemedarbeider hos Møller Bil Åsane. Drøye to år senere ble han deleansvarlig, men det var ikke det han hadde planlagt å bli i tenårene.

  Les mer
 • Fagtekniker-Robert: -Jobbet med Volkswagen siden 1995

  Robert Klicek er opprinnelig fra Kroatia, men flyttet til Norge og Åsane i 2015 med familien. Den erfarne bilmekanikeren fikk raskt en fot innenfor Møller Bil Åsane via et bemanningsbyrå. Året etter ble han fast ansatt som mekaniker hos oss, og i dag er han fagtekniker for personbil.

  Les mer
 • Fagtekniker-Jonny: -Jeg har vært her i over halve livet mitt

  Jonny Lid er opprinnelig fra Voss, men bor nå i Ytre Sandviken. Han begynte hos oss helt tilbake i 2001 da forhandleren het Hope Auto, og pendlet da mellom Voss og Åsane daglig. To år senere var han ferdig med læretiden og ble mekaniker. I 2010 fikk han stilling som fagtekniker hos oss i Møller Bil Åsane.

  Les mer
 • Fagtekniker-Tomasz: -Her kan man oppnå mye hvis man vil

  Tomasz Sienkiewicz fra Åsane begynte som lærling hos Møller Bil Åsane i 2014. Etter tre år som lærling tok han fagbrev 2017 og ble ansatt som mekaniker. For ett år siden rykket han opp og ble fagtekniker for Volkswagen nyttekjøretøy. 

  Les mer
 • -For meg er bilen alfa og omega

  Arna-tømrer Terje Gangstøs viktigste verktøykasse er bilen. Her har han nesten alt som trengs av verktøy for å pusse opp et hus.

  Les mer
 • Her er nye Golf 8 - til Vestlandet før sommeren

  Totalt fire hybrider lanseres først, hvorav to er ladbare med 60 km rekkevidde på strøm.

  Les mer
 • ID.3 kommer til Bilmessen på Sotra

  Vær blant de første som får se og oppleve neste års store elbilnyhet.

  Les mer
 • Her er nye ID.3 - fremtidens elbil fra Volkswagen

  Mange har ventet lenge og nå kan vi endelig fortelle deg alt om nye Volkswagen ID.3.

  Les mer
 • Uheldige bulkere: -Håper vi ikke sees igjen

  Det er kommentaren Morten Dyrøy og kollegaene hos Møller Bil Skadesenter Bergen ofte får høre fra kundene med et smil om munnen. Den spesielle tilbakemeldingen kommer fra uheldige bileiere som håper de har bulket bilen for aller siste gang.

  Les mer
 • Slik gjør du din Volkswagen ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer
 • Ledende nyttekjøretøysenter for Bergen Nord

  Les mer