Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Høy kundetilfredshet er viktig for Espen

Publisert 18.februar 2020

Espen Mårstig fra Eikelandsosen begynte som serviceleder hos Møller Bil Åsane i mars 2016. Snaut tre år senere rykket han opp og ble servicesjef hos oss. Spesielt to ting er viktig for den imøtekommende kollegaen vår.

Hva innebærer rollen din som servicesjef?

-Jeg er servicemarkedssjef Ingars høyre hånd. Min rolle er å sørge og bidra til at alt på verkstedet går smidig – at det er rett folk til rett jobb. Jeg samarbeider veldig tett med servicelederne som igjen koordinerer mekanikerne og teknikerne. Jeg brenner spesielt for høy kundetilfredshet samt at Møller Bils grunnverdier åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig overholdes i alt vi gjør. Gjør vi dette riktig er ingenting bedre og resultatene blir deretter.

Hvorfor valgte du dette yrket?

-Bil har alltid vært en hobby og mye av interessen kom fra min far. I 2004 begynte jeg som mekanikerlærling hos en annen forhandler i Åsane. Jeg tok fagbrev og fikk etter hvert også produksjonsansvar på verkstedet. I 2016 ønsket jeg meg nye og større fordringer, og fikk muligheten her hos Møller Bil Åsane som serviceleder. Fra å ha jobbet på verkstedet i over tolv år var det litt rart å komme i «finklær» på jobb.

Jeg er veldig spent på fremtiden for verkstedet nå som elbiler blir mer vanlig. Både Volkswagen og Møller Bil er langt fremme på dette området og tilpasningsdyktige. 

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?

-Det er en trygg og god arbeidsplass med fantastiske mennesker. Du får utfordret deg selv, og det er mange utviklingsmuligheter som jeg benyttet. Møller Bil har også et utrolig sterkt merkenavn, og jeg er her for å bli!

Hva er du mest stolt av med jobben din?

-Jeg liker å lede mennesker og ha muligheten til å påvirke hverdagen deres. I fjor utdannet jeg meg til servicemarkedssjef og rett før jul tok jeg eksamen. Det er jeg er stolt av.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?

-Fra jeg var liten av begynte jeg å samle på modellbiler. I dag er samlingen på over 50 biler og mange er kjøpt på auksjon på nett. Noen biler finnes det kun et fåtall av. Barna mine får leke med noen, men foreløpig holder jeg de mest verdifulle for meg selv.

Espen Mårstig i dialog med en kollega.