Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

-For meg er bilen alfa og omega

Publisert 08.november 2019

Arna-tømrer Terje Gangstøs viktigste verktøykasse er bilen. Her har han nesten alt som trengs av verktøy for å pusse opp et hus.

-Jeg merker det spesielt de gangene jeg har bilen på verksted. Selv om jeg prøver å planlegge best mulig, så er det 99% sikkert at det ligger noe i bilen jeg får bruk for den dagen. Derfor er det alfa og omega at bilen virker fordi den må være med på jobb hele tiden, sier Gangstø som startet som tømrer tidlig på 1980-tallet i Arna.

Kåret til Norges hyggeligste håndverker

Den lokale tømreren kjører nå en Volkswagen Transporter fra Møller Bil Åsane med den kraftigste dieselmotoren, DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk. Den fikk han som premie med tre års fri leasing da han gikk til topps i konkurransen «Norges Hyggeligste Håndverker» i 2018. Han var den av de over 1100 nominerte håndverkerne fra hele landet som fikk flest stemmer.

«Norges Hyggeligste Håndverker» er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverkeryrkene. Målet er å løfte fram dyktige og hyggelige fagfolk som bygger og fikser hjemmene våre. Ingen var så populær som Gangstø i konkurransen.

Før sommeren fikk Terje Gangstø nøklene til sin nye Volkswagen Transporter de tre neste årene.

Spesialisert seg på oppussing

Gangstø driver i dag sitt eget firma, Tømrer Terje Gangstø. De senere årene har han spesialisert seg på oppussing innvendig og utvendig av boliger i nærområdet. Han skifter blant annet kledning, tak og vinduer, og bygger også garasjer, tilbygg og terrasser.

Terje Gangstø i gang med et prosjekt i Arna.

Praktisk innredning fra Loyds

Gangstøs nye Transporter er utstyrt med Loyds’ Smartfloor levert av Møller Bil Åsane. Løsningen består av et høyt gulv inne i varerommet hvor det under skjuler seg tre store skuffer hvor han oppbevarer mindre verktøy, skruer og spiker. Oppå gulvet har han større verktøy som kompressorer og sager.

Praktisk innredning fra Møller Bil Åsanes samarbeidspartner Loyds.

-Jeg er utrolig fornøyd med bilen selv om jeg bare ha kjørt drøye 3.500 kilometer. Det er masse krefter i den som er bra når jeg drar tunge tilhengere, og førermiljøet er veldig oversiktlig og komfortabelt. Helt siden jeg vant konkurransen har Møller Bil Åsane stilt opp og jeg har fått god hjelp fra selger Svein Hausvik til å konfigurere bilen etter mitt behov. Han og Møller Bil Åsane har vært helt fantastisk, så det lover godt for de neste årene, smiler Gangstø avslutningsvis.