Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.3 kommer til Bilmessen på Sotra

Publisert 24.oktober 2019

Vær blant de første som får se og oppleve neste års store elbilnyhet.

Norges største nybilmesse arrangeres i Sotra Arena fra fredag 1. november til søndag 3. november. Møller Bil er sterkt representert under Bilmessen - som er åpen for alle og gratis. Parkering skjer i Kystbygarasjen like ved, og herifra kjøres det shuttlebusser til og fra Bilmessen.

Er du på jakt etter en ny Volkswagen? Vi har gode messetilbud hele helgen! Se vår messeavis eller kontakt en av våre selgere som er tilstede.

Produksjonsklar ID.3 vises på Sotra

Neste års elbilnyhet fra Volkswagen er ID.3 – en modell flere tusen nordmenn har forhåndsreservert. Allerede under Bilmessen på Sotra kan du se og oppleve ID.3 (kun lørdag og søndag) lenge før den kommer på vestlandsveiene.

ID.3 er bygget på en helt ny elbilplattform fra Volkswagen. Det gir kjøreegenskaper som en GTi, innvendig plass som en Passat og ytre mål tilsvarende en Golf. Designet er futuristisk og innvendig er interiøret minimalistisk. Bagasjerommet er på hele 385 liter.

Rekkevidden på 420 km etter WLTP-standarden står ikke tilbake for noe. Legger du ut på langtur fra Bergen til en av landets storbyer trenger du kun én lading. Alle som reserverer lanseringsmodeller ID.3 1ST får 2000 kWh med gratis hurtiglading – noe som tilsvarer cirka 15.000 km. En halvtimes lading på en 100 kW hurtiglader gir deg nesten 300 km med rekkevidde. ID.3 har bakhjulsdrift og 204 hk som gjør at 0-100 km/t går unna på kun raske 7,5 sekunder.

Alle som forhåndsreserverer ID.3 ST i år er garantert bil i 2020. Lanseringsmodellen med det mellomste batteriet på 58 kWh (netto) vil starte på rundt 330.000 kr. I 2021 kommer det to batterier til med rekkevidde på 330 km (45 kWh netto) og 550 km (77 kWh netto).

ID.3 er starten på en ny æra hos Volkswagen som også er stolte over dette er den første CO2-nøytrale modellen fra produsenten.

Les mer om ID.3 her.

e-up! med lengre rekkevidde

Svært få nye elbiler koster i dag under 200.000 kroner og har en rekkevidde på over 200 km. Nå har Volkswagen e-up! Range fått nesten doblet rekkevidden til samme gunstige pris som forgjengeren. Nå kan du kjøre fra Bergen til Voss og tilbake uten å lade takket være en rekkevidde på 258 km etter den strenge WLTP-standarden. e-up! trives godt i byen takket være kvikke kjøreegenskaper og sin kompakte størrelse. Selv med en lengde på snaue 3,6 meter er det plass til fire voksne mennesker, eller to voksne og to barn i barneseter. Bagasjerommet på 250 liter rommer en barnevogn eller flere handleposer.

Som forgjengeren kan nye e-up! hurtiglades fra 0 til 80% på en time. Det er perfekt om du er på langtur og ønsker å ta en spisepause samtidig.

Den lave prisen på e-up! er et resultat av et høyere produksjonsvolum og prognosene tilsier at den nye modellen vil overgå forgjengeren betydelig. De første kundene i Hordaland vil få sine nye biler på nyåret.

Utstillingsbilen på Bilmessen vil være dagens modell som er tilnærmet lik.

Norgesfavoritten Passat GTE er tilbake

Familiefavoritten som definerte en hel bilklasse er oppdatert – og høydepunktet for mange er den nye ladbare hybriden med 55 km elektrisk rekkevidde etter den strenge WLTP-standarden. Dermed er det enda lettere å kjøre nye Volkswagen Passat GTE uten å bruke en dråpe bensin i hverdagen samtidig som du har muligheten til å reise på langturer uten å tenke på rekkevidden. Totaleffekten er som tidligere på 218 hestekrefter.

Det er ikke bare lengre rekkevidde på strøm som gjør kundene begeistret. De nye LED Matrix-hovedlyktene gjør det mulig å kjøre med fjernlyset på hele tiden uten å blende andre trafikanter – perfekt på mørke vestlandsveier. Travel Assist kjøreassistent er nytt og standardutstyr som lar deg bruke funksjoner for automatisert kjøring ved å trykke på en tast på rattet. På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen følges og holde sikker avstand til kjøretøyet foran.

Den nye Passat GTE har et markant design som utstråler eleganse og sportslighet. Med rene linjer og dynamiske proporsjoner får den oppmerksomhet fra både store og små.

Her er markedssjefens forventninger

-Årets messe blir kanskje den mest spennende for vår del noen gang! Vi har premiere på Volkswagen ID.3 – vår nye elbil som veldig mange har reservert. Vi håper at flere får øyne opp for hvor fantastisk ID.3 er i løpet av helgen og at reservasjonene strømmer på, forteller Frank Olsen, markedssjef hos Møller Bil Åsane.

Disse Volkswagen-modellene kan du oppleve

 • ID.3 1ST (kun lørdag og søndag)
 • e-up!
 • e-Golf
 • Polo
 • Polo GTi
 • T-Cross
 • T-Roc
 • Passat stasjonsvogn
 • Passat GTE
 • Passat Alltrack
 • Tiguan
 • Touran
 • Boble 1300 (1969-modell)

Vi tilbyr prøvekjøring av en rekke modeller. Ta kontakt med en selger under Bilmessen for å høre hva som er tilgjengelig.

Åpningstider

 • Fredag 1. november: 16.00 til 20.30
 • Lørdag 2. november: 11.00 til 18.00
 • Søndag 3. november: 11.00 til 18.00