Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ny Volkswagen e-up med lengre rekkevidde og gunstig pris

Publisert 06.februar 2020

Nye Volkswagen e-up Range er på plass i Bergen og Åsane. Den oppdaterte elbilen har fått en dobling i rekkevidden sammenlignet med forgjengeren, men prisen er fortsatt den samme. De første kundebilene er utlevert, og vi har e-up klar for prøvekjøring.

Nye Volkswagen e-up er på plass på Nesttun.

Økt rekkevidde

Den nye versjonen av Volkswagen e-up har en rekkevidde på inntil 258 km (WLTP) takket være et batteri på 32,3 kWh (netto). Det betyr at du kan kjøre tur/retur mellom Bergen og Voss uten å lade. Dette gjør den til en attraktiv bil for svært mange, og e-up blir med dette den perfekte pendlerbilen, hverdagsbilen og bybilen. 

Volkswagen gir garanti på batteriet i åtte år eller 160.000 km.

Bergen elsker e-up!

Fortsatt med hurtiglading

Batteriet kan lades på ulike måter. Når du er på tur kan du for eksempel koble bilen til en vanlig stikkontakt på 230 volt og lade med 2,3 kW. Ved å bruke en veggboks forkortes ladetiden betraktelig. Nye e-up støtter inntil 7,2 kW og kan dermed fullades på drøye fem timer. Som forgjerngeren kan den også hurtiglades, og fra 0 til 80% tar det 60 minutter.

Hurtiglading inntil 40 kW.

Plass til fire voksne

Tross kompakte dimmensjoner, er e-up en fullverdig fireseter. Den rommer fint fire voksne personer, eller to voksne og to barn i barnesete om du vil. Bagasjeromsplassen tilsvarer 250 liter, det gir fint plass til handleposer eller utstyr for en liten helgetur. Tar du ned seteryggene i baksetet tilsvarer bagasjeromsplassen hele 923 liter.

Kompakt og romslig elbil.

Velutstyrt og med ryggekamera

e-up Range Entry leveres med standardutstyr som automatisk klimaanlegg, multifunksjonsratt, lane assist, smarttelefon-integrasjon, Radio Composition med DAB+, beltevarsling for alle fireseter, høydejusterbart førersete og LED-kjørelys. Ryggekamera er tilgjengelig som ekstrautstyr.

e-up kan fås med ryggekamera.

Rimelig å eie og kjøre

Med en pris under 190.000 kroner (per 1. februar 2020) er nye e-up like billig som sin forgjenger. For veldig mange ville dette være den eneste bilen de trenger. Den har plass, rekkevidde, smarte løsninger og sikkerhetssystemer til en pris få kan matche. I tillegg får du med alle elbilfordelene som lavere takst i bomringene, kjøring i kollektivfeltet, ingen trafikkforsikringsavgift og lave drivstoffkostnader.

>> Se kampanjen vår på e-up

Enkelt og funksjonelt interiør.