Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ledende nyttekjøretøysenter for Bergen Nord

Møller Bil Åsane utvider forretningen med mål om å være det ledende nyttekjøretøysenteret for Bergen Nord. Vi utvider åpningstidene på vårt verksted slik at det blir enklere å hente eller levere bil på service og vedlikehold utenfor de vanlige åpningstidene.

Vi strekker oss langt for kundene våre, og våre kundeveiledere og mekanikergruppe sitter på en unik kompetanse som gjør det enkelt og trygt å bruke oss som en totalleverandør.

Kontakt oss idag for service og vedlikehold av ditt kjøretøy.

Utvidede åpningstider

Et nyttekjøretøy er ofte i bruk på dagtid, og gjør det derfor umulig for mange å få levert eller hentet kjøretøyet innen stengetid. Møller Bil Åsane har nå utvidet servicen til kl. 23 fra mandag til torsdag. Slik kan kunder som har behov for vedlikehold og service også få levert og hentet bilen utenom de vanlige åpningstidene, og få bilen i drift igjen i tide til neste arbeidsdag.

Vi er Bergen Nords ledende nyttekjøretøysenter og et førstevalg for både små og store kunder, og for profesjonelle innkjøpere, takket være en slik ekstraservice, vårt brede kompetanseområde, og vår dedikerte mekanikergruppe.

Eksperter på nyttekjøretøy

Hos Møller Bil Åsane er vi eksperter på Volkswagen nyttekjøretøy.

Skal du gå til innkjøp av et nytt kjøretøy, kan vi sammen avdekke hvilke behov og krav kjøretøyet bør møte. Dette kan være behov som kran, volum, antall seter, firehjulstrekk, takhøyde, og andre tekniske krav. Volkswagen har en unik bredde i sortimentet av nyttekjøretøy. Derfor kan våre dedikerte kundeveiledere med lang erfaring og bred kompetanse, skreddersy de beste planløsningene for dine behov.

Les mer: Bygg ny bil fra Volkswagen Nyttekjøretøy

 

Verksted

Salg og service

Møller Bil Åsane er et godkjent merkeverksted for Volkswagen Nyttekjøretøy og Volkswagen personbil. Med ISO-sertifiseringer, et moderne verksted, kun originale deler og profesjonelle, spesialutdannede Volkswagenteknikere, gjør vi vårt beste for å gi alle kunder en hyggelig opplevelse. Vi hjelper deg med å holde hjulene i gang. Servicen vi utfører er alltid i henhold til fabrikkens egne retningslinjer og sjekklister.

Vi driver med salg og leasing av bruktbil, personbil og nyttekjøretøy. Ønsker du elbil, ladbar hybrid, dieselbil, bensinbil eller bruktbil? Vi har det. Alt av service og vedlikehold på din Volkswagen kan gjøres hos oss. Vi skaffer også det du måtte ønske og trenger av originalt tilbehør til din bil. Vi er konkurransedyktige på pris og unike på kvalitet.

Vi utfører tjenester som:

  • EU-kontroll
  • Skift av frontrute
  • Tilbehør
  • Små og store reparasjoner
  • Service
  • Dekkhotell (Les mer: Dekkhotell Bergen)

Vi har også en egen avdeling for steinsprutskader der vi utfører ruteskift og rutereperasjon, trygt, raskt og enkelt. Vi bruker alltid originale deler og utfører jobben etter fabrikkstandard.

Glass

Skadetakst Online

Nå er det enklere enn noensinne for deg som eier Volkswagen å bestille reparasjon av bilrute, enten det gjelder steinsprut, sprekker eller større skader. Med tjenesten Skadetakst Online i Mitt Bilhold-appen, kan du enkelt registrere skaden, laste opp bilder og motta et uforpliktende pristilbud. Slik fungerer det:

  • Last opp fire bilder av bilruta
  • Motta beskrivelse og pristilbud på jobb som må utføres
  • Bestill time hos ditt foretrukne verksted direkte i Mitt Bilhold

Med Skadetakst Online er det ikke nødvendig å dra til verkstedet i forkant for befaring av skaden. Du får fullstendig oversikt over kommende avtaler og har all informasjon om bilen din lagret på ett sted. Appen gir deg push-varsler når avtalt tid nærmer seg.

Møller Bil Åsane

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av verkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bil sin ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos Møller Bil Åsane er vi unike på service, og ønsker at våre kunder alltid skal ha en hyggelig opplevelse når de kommer til oss.

Vi gjør alt vi kan for å yte den beste servicen i bransjen, og har blant annet fått kundeanmeldelser som:

"Tusen takk for flott service da vi ble tauet til dere mandag morgen
Takket være at dere sto på litt ekstra er vi nå på vei hjem over fjellet."

"Engasjement, dyktighet, hyggelig atmosfære og seriøsitet.
Ingen over og ingen ved siden."

"Fantastisk service og hyggelige mennesker!"

Møller Bil Åsane har kunder som strekker seg fra Kokstad, Minde, Laksevåg, Flesland, Askøy, Nesttun, og videre oppover nord-Hordaland.

Vi er her for deg og gjør ditt bilhold litt enklere.

Les mer: Mitt Bilhold

Sover