Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fagtekniker-Robert: -Jobbet med Volkswagen siden 1995

Oppdatert 07.januar 2020

Robert Klicek er opprinnelig fra Kroatia, men flyttet til Norge og Åsane i 2015 med familien. Den erfarne bilmekanikeren fikk raskt en fot innenfor Møller Bil Åsane via et bemanningsbyrå. Året etter ble han fast ansatt som mekaniker hos oss, og i dag er han fagtekniker for personbil.

Hva innebærer rollen din som fagtekniker for personbil?

-Jeg jobber mest med feilsøking på kundenes biler. Jeg har jobbet med Volkswagen siden 1995 og kjenner modellene veldig godt. Etter jeg kom til Norge og Møller Bil er blitt utdannet høyvoltekspert og dermed kan jeg åpne høyvoltbatterier i både elbiler og ladbare hybrider ved behov.

Fortell om teamet du jobber i?

-I vår gruppe er det tre mekanikere og meg som fagtekniker. Jeg finner feilene og kollegaene mine utbedrer de. Vi jobber veldig godt sammen og utfyller hverandre. Det er godt arbeidsmiljø, og alle i Møller Bil Åsane tok godt imot når jeg begynte for fire år siden.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?

-Vi har alt som skal til for å gjøre en god jobb, som diagnoseverktøy, spesialverktøy, kurs og litteratur. Det beste av alt er likevel det gode samarbeidet og samholdet mellom kollegaene.

Hva er du mest stolt av med jobben din?

-Jeg er stolt over at jeg kan finne selv de vanskeligste feil med kundens bil. At jeg fikk muligheten til å fortsette med det selv etter jeg kom til Norge er jeg også stolt av, og det hos Norges beste forhandlerkjede.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?

-Jeg har tre døtre hvor alle er veldig aktive. En driver med svømming flere ganger i uken, den andre badminton og den siste synger. Alt av fritid handler om det, og jeg er en utrolig stolt far.