Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi utvider satsing på ruteservice

Møller Bil Åsane utvider ruteservice på Volkswagen med en egen, dedikert ekspert på ruteskift og rutereparasjon. Nå er det enklere enn noensinne å få originale frontruter til din bil.

Vi monterer kun originale deler

Hos Møller Bil bruker vi kun originale Volkswagen-deler, med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Frontruten er en bærende del av karosseriet i bilen og en viktig del av sikkerheten. Derfor er det viktig å velge originale Volkswagen-deler i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere. Vår dedikerte ekspert på ruteskift og rutereparasjon sørger for at all teknologi som er tilknyttet frontruten fungerer som det skal.

Steinsprut

Ruteservice etter steinsprutskade

En sprekk i frontruten repareres raskt og enkelt på et Volkswagen-verksted. Har du kasko eller delkasko, er det ingen ekstra kostnad med å utbedre steinsprutskade hos Volkswagen. Dersom hele ruten må skiftes ut, betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du benytter.

Som bileier er det viktig at du ikke lar det gå for lang tid før skaden utbedres - en steinsprutskade vil nemlig sprekke opp ytterligere hvis du lar den være. Blir skaden for stor kan det bli umulig å reparere den, og i så fall må hele ruten skiftes. Det samme gjelder dersom det har kommet skitt og vann for langt inn i sprekken.

Hos Volkswagen hjelper vi deg med kvalitetsprodukter og originale deler. Vi reparerer de fleste steinsprutskader raskt og enkelt. Bilen blir like sikker som før, og skaden vil knapt være synlig etterpå.

Frontruten har viktige egenskaper

En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken, fordi bilen mister noen av sine viktige egenskaper i forbindelse med kjøring og sikkerhet. Frontruten har flere egenskaper enn du kanskje er klar over:

  • Sikkerhet ved bilulykke: Frontruten gir støtte for kollisjonsputene når de blåser seg opp. For at dette skal fungere må frontruten være intakt.
  • Bedre ytelse: En original frontrute opprettholder sin effekt under kjøring. Den holder ute både fartsvind og risting, så lenge den er intakt.
  • Stabilitet i glasset: Frontruten er en bærende del av karosseriet. Den utgjør 30% av alt som forhindrer karosseriet i å bli deformert ved et sammenstøt - så lenge den er intakt.

Så lenge du har kasko eller delkasko, er det ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut på din Volkswagen. Dersom ruten må byttes ut, betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker. Det er altså ikke dyrere å velge et Volkswagen-verksted fremfor nisjeoperatører.

Originalt kalibreringsutstyr

Noen Volkswagen-modeller har et montert kamera på frontruten, som sender opplysninger til sikkerhetssystemene i bilen. Hvis frontruten må byttes ut må dette kameraet kalibreres på nytt. Hos Møller Bil Åsane bruker vi kun originalt kalibreringsutstyr fra Volkswagen. På den måten kan vi være helt sikre på at alt fungerer som det skal etter utskiftning.

Det kreves ingen kalibrering ved reparasjon av steinsprut.

Rute

Skadetakst Online

Nå er det enklere enn noensinne for deg som eier Volkswagen å bestille reparasjon av bilrute, enten det gjelder steinsprut, sprekker eller større skader. Med tjenesten Skadetakst Online i Mitt Bilhold-appen, kan du enkelt registrere skaden, laste opp bilder og motta et uforpliktende pristilbud. Slik fungerer det:

  • Last opp fire bilder av bilruta
  • Motta beskrivelse og pristilbud på jobb som må utføres
  • Bestill time hos ditt foretrukne verksted direkte i Mitt Bilhold

Med Skadetakst Online er det ikke nødvendig å dra til verkstedet i forkant for befaring av skaden. Du får fullstendig oversikt over kommende avtaler og har all informasjon om bilen din lagret på ett sted. Appen gir deg push-varsler når avtalt tid nærmer seg.

Enklere blir det ikke!