Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ser fram til levering av ID.4 i år - Volkswagens første elektriske SUV

Publisert 27.august 2020

Det er nå klart at familiebilen Volkswagen ID.4 lanseres i slutten av september og før året er omme får de første kundene bilene sine.

-De første ID.4 ruller allerede ut av produksjonsbåndet på fabrikken i Zwickau i Tyskland, forklarer salgs- og markedssjef, Svein Hausvik, hos Møller Bil Åsane.

> Se film fra produksjonsstarten på ID.4

Salget av ID.4 med bakhjulstrekk starter like etter verdenspremieren i september og det er god tilgang på biler med levering i år. En kraftfull ID.4 med firehjulstrekk kommer i 2021. 

ID.4 her med kamuflasje.

-Straks starter utleveringen av den første ID-modellen, ID.3, her i Åsane. Det blir en travel tid foran oss, men vi er klare til å utvide ID-familien ytterligere. ID.4 er en bil mange kunder ønsker seg fordi den kombinerer det beste fra to verdener. Plass og fleksibilitet som i en stor familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. Vi har mange kunder som er klare til å bestille så fort det er mulig og de vil få bilen i år, forteller Hausvik entusiastisk som kan avsløre at ID.4 får både tilhengerfeste og mulighet for takstativ.

Fire fingre for ID.4 som kommer rett etter ID.3.

Bilde: Salgs- og markedssjef, Svein Hausvik, får en travel høst med to nye elbilmodeller. Først ID.3, så ID.4.

Kort om ID.4

  • Verdenspremiere i slutten av september 2020
  • Tilgjengelig med to- og firehjulstrekk
  • Inntil 500 km rekkevidde
  • Mulighet for takstativ og tilhengerfeste
  • Cw-verdi på 0,28
  • Bagasjerommet rommer 543 liter.
  • Produksjonen av ID.4 er CO2-nøytral
  • ID.4 produseres på fabrikken i Zwickau som i 2021 skal produsere 300.000 elektriske biler

Salgssjef Svein Hausvik samt personbilselgerne Mats-Erik Madsen, Tor Erling Holmås og Glenn Blindheim ser fram til nok en ID-modell - denne gangen ID.4 fra Volkswagen.

Bilde: Salgssjef Svein Hausvik samt personbilselgerne Mats-Erik Madsen, Tor Erling Holmås og Glenn Blindheim ser fram til nok en ID-modell - denne gangen ID.4 fra Volkswagen.

Intelligente førerassistentsystemer

Cockpiten i ID.4 betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner fra en stor infotainmentskjerm sentralt posisjonert og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.

Interiøret i ID.4

Størrelse og plass

ID.4 kjennetegnes med sitt dynamiske og progressive design. Det aerodynamisk finslipte eksteriøret er en perfekt innramming for den revolusjonerende MEB-plattformen: Fronten er kort, akselavstanden er lang, noe som gir suverene plassforhold innvendig. «Open Space» konseptet gir et luftig og lyst bilinteriør. Den nye plattformen er 100% elektrisk og er bygget for å utnytte el-teknologiens muligheter i ID.4 optimalt. For deg betyr dette mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser. En fullverdig familie SUV som dekker en families behov. ID.4 vil ta over som det fullelektriske alternativet til familie SUV-en Tiguan.

Nøkkelen til ID.4

Elektrisk ytelse

ID.4 er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk.

Det er bare å venne seg til den nye lyssignaturen fra Volkswagen.

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.