Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Støtter Kreftforeningen ved hvert bilsalg

Publisert 21.mars 2022

Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

- Vi er utrolig stolte over dette samarbeidet som er helt i tråd med våre grunnverdier og vårt samfunnsansvar. En av våre verdier er omtenksom og i det ligger det at vi bryr oss om medmennesker og miljø, forteller initiativtaker Andreas Hagholt som jobber som salgs- og markedssjef for nyttekjøretøy hos Møller Bil Nesttun.

Nesttun_Hagholt.jpg

Sammen selger Møller Bils forhandlere i Bergen flest nye og brukte biler i regionen. Samarbeidet gjelder forhandlerne i Åsane, Nesttun, Minde, Drotningsvik og Kokstad hvor også byens bruktbilsenter holder til. Hundrelappen til Kreftforeningen gjelder alle nye ŠKODA, Volkswagen, Audi og bruktbiler.

Inspirasjonen til samarbeidet er hentet fra Rogaland hvor Møller Bils forhandlere har gjort det samme.

-Svært glade

-Vi er svært glade for å ha fått en stor og seriøs støttespiller som Møller Bil med på laget for å etablere det nye Vardesenteret. Den positive holdningen og engasjementet for prosjektet som vises, gleder oss, og vi ser frem til et godt samarbeid for en sak som angår så mange, både ansatte og kunder, forteller Hilde Kleppestø som er kommunikasjonsrådgiver hos Kreftforeningen i Bergen.

Vardesenteret_Hilde.png

Dette er Vardesenteret

Vardesenteret er et sted hvor pasienter og pårørende kan ta en pause, utveksle erfaringer, og få råd og hjelp. Her jobber blant annet en familieterapeut, klinisk ernæringsfysiolog og en psykologspesialist -  i tillegg til alle de frivillige, likepersoner og vertskapet som du kan møte. Det nye Vardesenteret skal etableres i en eldre villa i Ibsensgate 118 like ved Haukeland universitetssjukehus. Her de nå i gang med omfattende renovering og bygget skal stå klart til innflytting 1. september 2022. Det er til dette arbeidet donasjonene fra Møller Bils forhandlere vil hjelpe.

Asane_Svein.jpg

Møller Bil Åsanes salgs- og markedssjef, Svein Arild Hausvik, er stolt over det nye og meningsfylte samarbeidet. Tilbakemeldingene fra kundene er utelukkende positivt.

-Det er fantastisk at vi har muligheten til å være med å støtte en god sak lokalt. Kreft er noe som mange blir berørt av og alle hos oss var 100% samstemt når vi fikk muligheten å være med på dette. Kundene savner ikke blomstene og gavene vi ga før, forteller han.