Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fagtekniker-Tomasz: -Her kan man oppnå mye hvis man vil

Publisert 02.desember 2019

Tomasz Sienkiewicz fra Åsane begynte som lærling hos Møller Bil Åsane i 2014. Etter tre år som lærling tok han fagbrev 2017 og ble ansatt som mekaniker. For ett år siden rykket han opp og ble fagtekniker for Volkswagen nyttekjøretøy. 

Hva innebærer rollen din som fagtekniker på nyttekjøretøy?

-Rollen min innebærer mye feilsøking for å finne ut hva som er galt med kundens bil. Et slikt oppdrag tar sjeldent mer enn 30 minutter, men om det er en følgefeil eller mye å demontere tar det mer tid. I tillegg veileder jeg andre på teamet og noen ganger gjør jeg reparasjoner når tiden og behovet er der.

Fortell om teamet du jobber i?

-Nyttekjøretøygruppen består av to mekanikere, en lærling og meg som fagtekniker. Jeg feilsøker og mekanikerne sammen med lærlingene utfører arbeidet. Teamet er veldig bra, og alle er gode på sine områder.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?

-Her kan man oppnå mye hvis man vil. Møller Bil arrangerer mange kurs og akkurat nå er jeg igjennom et kursopplegg bestående av 16 kursdager. Her får alle lov til å påvirke arbeidsplassen sin, og alle blir sett.

Hva er du mest stolt av med jobben din?

-At jeg får muligheten til å bli best i det jeg driver med. Hver dag er det nye utfordringer som skal løses. Jeg er også stolt over at jeg kan hjelpe andre og at vi sammen løser utfordringer.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?

-Da jeg var yngre laget jeg mange filmer, alt i fra musikkvideoer og skrekkfilmer til mer alvorlige om temaer som mobbing. I dag har jeg ikke tid lenger fordi nå handler alt om familie og bil, som jeg ikke får nok av på fritiden heller.