Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Uheldige bulkere: -Håper vi ikke sees igjen

Publisert 11.juli 2019

Det er kommentaren Morten Dyrøy og kollegaene hos Møller Bil Skadesenter Bergen ofte får høre fra kundene med et smil om munnen. Den spesielle tilbakemeldingen kommer fra uheldige bileiere som håper de har bulket bilen for aller siste gang.

35 medarbeidere hos Møller Bil Skadesenter Bergen i Godvik utfører årlig flere tusen reparasjoner og er blant de største i Hordaland.  

-Vårt skadesenter har spesialister som kan reparere bilen din enten du har fått en ripe i lakken eller en større skade på bilens karosseri. Vi er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen. Bruker du oss, kan du føle deg trygg på at du bevarer bilens driftssikkerhet og annenhåndsverdi, og ikke minst garanterer vi at bilen din er like trygg som før uhellet. Vi tar også all dialogen med forsikringsselskapet ditt og ordner med leiebil, forteller Morten Dyrøy, daglig leder hos Møller Bil Skadesenter Bergen.

Årets skadesenter - trygghet og sikkerhet er viktig

Skadesenteret i Godvik, som ble etablert i 2008, leverer høy kvalitet på arbeidet. I 2018 ble de kåret til Årets skadesenter i regi av Skadespesialist – en sertifisering fra Volkswagen Gruppen.

-For å kunne bruke denne sertifiseringen må vi dokumentere høy kvalitet og standard gjennom årlig revisjon og sertifisering. Ved å velge oss når uhellet er ute får du en ekstra trygghet om at din bil er meget godt ivaretatt, reparert etter fabrikkens spesifikasjoner, og at den er like sikker etter reparasjon som den var før skaden, forteller Dyrøy.

Stolte medarbeidere feirer med kake.

Så ofte bulker vi

I snitt bulker nordmenn hvert niende år. Det til tross for at bilene får mer og mer avanserte hjelpemidler som skal hjelpe deg inn på trange parkeringsplasser.

-Mange stoler for mye på bilens hjelpemidler som selvparkering og 360-graders kamera. Vi anbefaler alltid sjåføren å følge med og sjekke speilene. Er skaden skjedd må også radarene og sensorene til disse hjelpemidlene justeres og kalibreres. Det krever helt spesielt utstyr som få har. Lakktykkelsen må også være helt riktig for at radarene og sensorene skal fungere, sier Dyrøy til slutt.

Skadespesialist-verksted.